Alpinia Chalets

În inima naturii, în zona Glăjărie-Râșnov-Bran, pe un teren cu pădure străjuit de un pârâu, la nici 30 de minute de Aeroportul Internațional Brașov, la numai câțiva kilometri de Autostrada Transilvaniei, departe însă de zgomot și poluare, se află Alpinia Chalets — locul tău de la poalele Masivului Bucegi.

Coordonate GPS: 45.52574465799901, 25.44316491480265 (click ca să deschizi în Google Maps).

Din Alpinia Chalets poți ajunge ușor la Poiana Brașov (17,5 km), la Bran (16 km), la Predeal (28,5 km) sau la Plaiul Foii (Piatra Craiului), dar noi credem că vei dori să petreci mai mult timp “pe lângă casă”, explorând frumusețea sălbatică și unică în Europa a Parcului Natural Bucegi, cu nenumăratele sale trasee pentru drumeții, bicicletă, călărie, schi de tură, cu pădurile și pășunile sale alpine, cu flora și fauna sa diverse. 

La doar câteva minute de Alipina Chalets, poți face incursiuni și în gastronomie, bucurându-te de bucatele preparate la Cuibul de Lemn sau la Maggie’s Ranch.

Ai toate motivele să-ți rezervi chiar acum locul tău de la poalele Bucegilor.

CHALETE CA ÎN ALPI, VACANȚE CA ÎN ALPI

Alpinia este un ansamblu de chalete în stil tirolez, întins pe mai mult de 1 hectar. Accesul la proprietate se face ușor, din strada Glăjărie Râul Mare (DJ101). 

Fiecare dintre cele 6 chalete Alpinia (3 Duplex și 3 Simplex), are terenul ei propriu, cu suprafața cuprinsă între cca. 400 mp și 800 mp, împrejumuit cu vegetație, pentru un aspect cât mai natural.

Proprietatea dispune de un drum privat asfaltat, cu două benzi, cu trotuare pe ambele părți, zone verzi amenajate și locuri de parcare în dreptul fiecărui chalet. Accesul este restricționat cu barieră.

Toate cele 6 chalete Alpinia se înscriu în clasa A de eficiență energetică și sunt construite cu materiale durabile, sustenabile, prietenoase cu natura. 

Proiectul Alpinia și facilitățile oferite sunt gândite în așa fel încât să ai parte de tot confortul, ca să te poți bucura din plin și fără griji de liniște, aer curat, plimbări lungi în natură, drumeții pe trasee de munte, ciclism montan, schi de tură și alte activități (ghidate sau nu), oricare ar fi anotimpul.

Alpinia este tabăra ta de bază, dotată cu tot ceea ce trebuie, ca tu să ai parte de vacanțe… ca în Alpi.