Alpinia, un loc smart și sigur 24/7

Credem că tehnologia, atunci când este inteligentă, îmbunătățește gestionarea unei proprietăți și chiar îți simplifcă viața. Practic, atunci când tehnologia e “smart”, tu poți să-ți vezi de ale tale fără bătăi
de cap. 

Accesul în chalet poate fi făcut de la distanță. De exemplu, dacă ai un musafir și tu nu ești acolo, îi poți trimite un cod, cu ajutorul căruia el va putea să descuie ușa. 

Tot de la distanță, poți controla încălzirea și climatizarea, așa cum faci, probabil, cu mașina în zilele călduroase de vară sau în cele friguroase de iarnă. De asemenea, poți regla intensitatea luminii, poți acționa storurile și draperiile electrice, poți vizualiza consumurile, poți întrerupe alarma, poți vedea cum e vremea direct de pe telefonul tău, prin ochiul camerelor CCTV… Practic, toate echipamentele și dispozitivele din chaletul tău vor fi interconectate și comandate ușor, de la distanță.

Accesul pe proprietate este restricționat cu barieră inteligentă, iar căile comune de acces și parcările vor fi supravegheate video, 24/7, de către un serviciu privat de pază. În fiecare chalet este instalat un sistem de alarmă, conectat la același serviciu de pază.

La Alpinia Chalets am adus tehnologie de ultimă oră, astfel ca tu să te bucuri de ceea ce contează cu adevărat: timpul tău în natură, în aerul curat de la poalele Bucegilor.